Aandeelhouders USG keuren benoeming Vanhoe goed

0

USG heeft tijdens een algemene aandeelhoudersvergadering donderdag het dividend over het boekjaar 2011 vastgesteld. Tijdens deze vergadering zijn bovendien enkele (her)benoemingen goedgekeurd, waaronder dat van de COO Hubert Vanhoe.

Het dividend over het boekjaar 2011 is vastgesteld op 0,17 euro per gewoon aandeel (0,50 cent nominaal). USG maakte in 2011 een omzet van 3,2 miljard euro.

De zittingstermijnen van mevrouw Van Lier Lels en de heer Dumolin in de Raad van Commissarissen zijn geëindigd in 2012. De heer Dumolin heeft zich niet beschikbaar gesteld voor herbenoeming, Van Lier Lels wel. Cees Veerman zich vervroegd beschikbaar gesteld voor herbenoeming.

Mevrouw van Lier Lels is inmiddels door de aandeelhouders herbenoemd voor een periode van twee jaar. Cees Veerman, voormalig minister van Landbouw, maakt sinds 2010 deel uit van de Raad van Commissarissen. Hij is voor een periode van vier jaar herbenoemd. De Centrale Ondernemingsraad had zijn herbenoeming met klem aanbevolen.

Hubert Vanhoe is officieel benoemd tot Chief Operational Officer (CFO) voor een periode van vier jaar. Vanhoe werd eind 2011 naarvoren geschoven als opvolger van Hans Coffeng die in 2011 plotsklaps van het USG-toneel verdween wegens ‘een verschil van inzicht’.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer