ABU: weer stevige groei uitzendbranche

0

In periode 4 (week 13 – 16) is het aantal uitzenduren met 12% toegenomen en de omzet is met 13% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Dat blijkt uit cijfers die de ABU vandaag heeft bekendgemaakt.

De groei van het aantal uitzenduren en – omzet is in periode 4 (week 13 – 16) als volgt verdeeld over de grootste drie sectoren:

  • De uren in de administratieve sector zijn gestegen met 14% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de omzet nam toe met eveneens 14%.
  • De uren in de industriële sector vertoonden een stijging van 10% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de omzet nam toe met 12%.
  • Het aantal uren in de technische sector is toegenomen met 9% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de omzet nam toe met 15%.

In de voorgaande periode (periode 3) groeide de uitzendmarkt ook al weer met dubbele cijfers. Periode 2 kende een iets lichtere groei en in de eerste maand van het jaar was de groei ook fors.

Bron: ABU

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer