Actief lijft ook Duitse TimeCraft in

0

Het Belgische Actief neemt personeelsbemiddelaar TimeCraft in het Duitse Nürnberg over.

In 2015 nam Actief het Duitse ISU Gruppe (Actief Personalmanagement) over. Met de overname van TimeCraft wil Actief haar positie op de Duitse markt, met name in Beieren, verder versterken. TimeCraft beschikt over 12 vestigingen en bemiddelt personeel voor kantoor- en financiële functies, IT & engineering en is actief in het sociale domein en in de medische sector. Net als ISU Group is ook TimeCraft vooral sterk in de MKB-sector.

Mark Maesen, CEO of Actief Group: ‘in de afgelopen 25 jaar zijn wij gegroeid van een kleine Belgische speler tot een succesvol internationaal uitzendbedrijf. We beschikken over 150 kantoren verspreid over drie landen. Met de twee overnames in 2014 (TiP Personeelsdiensten) en 2015 (Tence) hebben wij een sterke positie op de Nederlandse markt en na het betreden van de Duitse markt (overname ISU Gruppe, red.) is de komst van TimeCraft een grote stap voorwaarts. Wij hebben nu een omzet van 120 miljoen euro in Duitsland.’

Bron: Actief Groep

Lees ook: Actief Interim op overnamepad

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer