Vebego verkoopt bedrijven aan Belgische uitzendgroep

0

Vebego Holding, een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland, verkoopt drie bedrijven op het gebied van personeelsbemiddeling.

Twee bedrijven zijn er al verkocht aan de Belgische uitzendgroep Actief Interim, een derde staat nog in de etalage. Dat schrijft het Financieele Dagblad.

Volgens de directie behoren de drie dochterbedrijven niet meer tot de kernactiviteiten. Het gaat om de bedrijven Tence Inzetbureau, Tence Payroll en recruitingbureau Sherpa. ‘Het is puur een strategische keuze’, zegt bestuurder Steph Feijen van Vebego. ‘De bedrijven zijn winstgevend. We zoeken voor onze medewerkers bij deze bedrijven een goede bestemming.’

Tence is gevestigd in Breda, telt elf vestigingen, biedt werk aan 240 vaste medewerkers en 3500 uitzendkrachten. Het bedrijf heeft een omzet van bijna 90 miljoen.

Bron: FD

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer