Otto Work Force ‘Uitzendbureau van het Jaar’

0

Otto Work Force is door onderzoeks- en adviesbureau Q&A Research & Consultancy uitgeroepen tot ‘Uitzendbureau van het Jaar 2015’. Unique en Randstad werden tweede en derde.

Het is de tiende keer dat de verkiezing Uitzendbureau van het Jaar werd georganiseerd. Vorig jaar was Otto Workforce ook al de winnaar in de categorie ‘Uitzendbureau van het jaar’.

De afgelopen maanden werd er door uitzendbureaus gestreden om zoveel mogelijk beoordelingen van hun uitzendkrachten en opdrachtgevers te verzamelen. In totaal waren vijftien uitzendbureaus genomineerd die kans maakten op één van de titels. Dit jaar hebben alle uitzendbureaus samen ruim 8.600 beoordelingen verzameld. De uitzendbureaus werden beoordeeld op 12 aspecten, waaronder snelheid/stiptheid van het betalen van het salaris en deskundigheid van het personeel.

Q&A Research & Consultancy reikte ook in twee andere categorieën prijzen uit aan flexbedrijven. Jelle® wist na een tweede plaats van vorig jaar, nu de eerste plaats te veroveren in de categorie MKB Uitzendbureaus. Het bedrijf scoorde een 8,82. @WORK Personeelsdiensten en PuurZorg Uitzenden eindigen op een tweede en derde plek met een 8,46 en een 8,21. In de categorie Flexspecialist van het Jaar wisten maar twee uitzendbureaus voldoende beoordelingen te verzamelen en haalde Flexspecialisten de eerste plaats met een 8,13. Uitzendbureau 65plus eindigde op de tweede plaats met een 7,77.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer