Adecco en KNVB breiden samenwerking uit

0

Tot medio 2020 gaat Adecco verder als officiële sponsor van de KNVB, waar de uitzendorganisatie tot nu supplier was.

De KNVB en Adecco breiden hiermee hun samenwerking, die liep tot medio 2016, uit. Met de ondertekening geven beide partijen een vervolg aan de samenwerking die al sinds 2000 gaande is.

KNVB Talent Team
Één van de nieuwe afspraken is de uitbreiding van het KNVB Talent Team. Dit betekent dat er, naast het aanbieden van stageplekken, ook gefocust wordt op het creëren van starterfuncties en op de werving van vrijwilligers voor het EK2017 (voor vrouwen) en EK2020.

Adecco was drie jaar geleden de medeoprichter van het KNVB Talent Team. Dit maatschappelijke project biedt studenten de mogelijkheid om zich via voetbalgerelateerde stages voor te bereiden op hun professionele toekomst. KNVB Talent Team heeft 447 studenten van een stageplek kunnen voorzien.

Intermediair
Bij meerdere in Nederland georganiseerde eindtoernooien en wedstrijden, waaronder de Europa League finale in 2013, was KNVB Talent Team intermediair voor het werven en selecteren van vrijwilligers en personeel. Deze rol gaat KNVB Talent Team ook in 2017 spelen, als Nederland het EK voor vrouwen organiseert. In samenwerking met de speelsteden benadert KNVB Talent Team MBO-, HBO en universitaire onderwijsinstellingen om talentvolle studenten uit te dagen om mee te werken aan dit internationale evenement. Ook biedt KNVB Talent Team en de KNVB rondom het EK 2017 een aantal EK-functies voor starters aan. Dit gehele traject wordt voor het EK2020, op kleinere schaal, herhaald.

Bron: Adecco

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer