In Person Uitzendbureau een van de ‘Beste Werkgevers’

1

In Person Uitzendbureau is voor het tweede jaar op rij een van de 3 beste werkgevers in de categorie ‘ zakelijke dienstverlening’ in Nederland. In Person is bovendien het hoogst genoteerde uitzendbureau.

Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens de presentatie van de Beste Werkgevers Award.

Beste Werkgevers Award

In Person deed dit jaar voor de tweede keer op rij mee aan de Beste Werkgevers Award. Herman Kok, oprichter en DGA van In Person, ziet de score als een bevestiging van de kracht van In Person:” Op het gebied van bevlogenheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid scoren wij bovendien zeer hoog vergeleken met andere deelnemers. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren weten door te groeien naar de Beste Werkgever van Nederland.’
Jaarlijks werken bij In Person meer dan 15.000 uitzendkrachten en dit aantal is ieder jaar snel groeiend.

Feiten

De uitreiking van de Beste Werkgevers Awards werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door Effectory en Intermediair. De jury bestaat uit de medewerkers zelf. Ieder jaar beoordelen meer dan 200.000 werknemers ruim 300 bedrijven. Het evenement vond dit jaar plaats in Theater Amsterdam.
Bron: In Person

noot van de redactie:Buurtzorg Nederland en Sint Jozefoord zijn de ‘overall’ winnaars van de Beste Werkgevers 2015 awards.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. H. van den Berg op

    Het lijkt in het bericht net of In person in de ogen van hun 15.000 uitzendkrachten de beste werkgever is. Maar dat is natuurlijk niet zo!

Reageer