NOVA Engineering start IT-dienstverlening

0

NOVA Engineering start activiteiten in de ICT. NOVA is een detachering- en werving & selectie bureau voor technische professionals in maritieme engineering, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, machinebouw, bouwkunde, civiele techniek en nu dus ook ICT.

NOVA IT Solutions is een zelfstandige unit onder de vlag van NOVA Engineering en zal vooralsnog opereren vanuit Eindhoven.

Directeur Jan Willem van den Hout van NOVA Engineering over de uitbreiding naar IT: ‘We zien dat IT een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen technische bedrijven en projecten. Voor ons is de uitbreiding dan ook een belangrijke stap naar verdere groei.’

Marc Servaes is aangenomen om Nova IT Solutions op te bouwen. Hij wordt hierbij ondersteund door een aantal vaste dynamische collega’s. Marc Servaes heeft ruime ervaring in de IT dienstverlening. In eerdere functies bij Getronics, AAC Cosmos, DPA en CIS Group en Siliconhenge ICT.

NOVA Engineering is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo en is onderdeel van de Humares Groep.

Bron: NOVA Engineering

Lees ook: Humares koopt W&S-bureau Flexsearch

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer