Adecco koopt Amerikaanse Mullin

0

De Adecco Group neemt Mullin International over. Dit outplacementbureau wordt onderdeel van Adecco-dochter Lee Hecht Harrison.

Mullin International is opgericht in 1980 en is gevestigd in New York. Mullin geldt als een van de grootste private loopbaanbegeleidingsbedrijven in de wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in outplacement, herplaatsing en executive coaching.

Mullin wordt onderdeel van Lee Hecht Harrison, dochteronderneming van Adecco en een van de grotere spelers in carrièreplanning. Met de overname versterkt Lee Hecht Harrison haar wereldwijde positie op de markt voor executive coaching en loopbaanadvies.

Over de voorwaarden van de overname zijn geen mededelingen gedaan.

Bron: The Adecco Group

Noot van de redactie: Adecco Group is actief op overnamepad in de VS. Vorige maand nam Adecco BioBridges over, een Amerikaans bedrijf dat bemiddelt in professionals in de biowetenschappen. het Zwitserse uitzendconcern wil daarmee ook in dit vakgebied voet aan de grond krijgen in de VS .

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer