Casper Bannet (Aethon) is Uitzendondernemer van het Jaar 2017

0

Aethon heeft de Uitzendondernemer van het Jaar 2017-verkiezing gisteren gewonnen en mag zich een jaar lang de beste uitzendondernemer van Nederland noemen.

De finale van de Uitzendondernemer van het Jaar 2017-verkiezing vond gistermiddag plaats in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

Wim Davidse (hoofdredacteur Flexmarkt en dagvoorzitter) sprak van een geslaagde finale en een ‘positieve sfeer met veel enthousiasme en energie’ in de zaal.

Winaars

Aethon is dus uitgeroepen tot winnaar. Naast de award strijkt Aethon ook de hoofdprijs van 15.000 euro op.

De tweede prijs is gewonnen door Raaak Personeel, de runner up heeft daarvoor de geldprijs van 7.500 euro ontvangen.

Bring at Work is derde geworden en krijgt naast de ereplaats op het podium een geldbedrag van 2.500 euro.

En Q-Link Beminddeling en Advies is beloond met de aanmoedigingsprijs door de jury.

Visie en plannen

De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is hét podium waar MKB-uitzendondernemers zich kunnen profileren met hun onderscheidende visie op de markt en hun unieke positie en propositie van hun uitzendbureau.
De jury heeft in de voorrondes de deelnemende uitzendondernemers aan de tand heeft gevoeld over hun bedrijfseconomische prestaties en plannen. Na deze selectieronde zijn zes genomineerde deelnemers gekozen. De genomineerden zijn: Aethon, Bringt at Work, Q-link Bemiddeling en Advies, Raaak Personeel, Simytech en Uitzendgroep Sun-Power B.V.
Zij hebben gisteren in de finale hun visiedocument gepresenteerd aan de jury en het publiek. Op basis daarvan heeft de vakjury Aethon uitgeroepen tot beste MKB-uitzendondernemer van 2017.

Aethon wil bij de top-20 horen

De jury roemde de kwaliteiten van Aethon-oprichter en ceo Casper Bannet, die van de uitzendorganisatie een snelgroeiende HR-partner heeft weten te maken. Aethon legt zich toe op het bemiddelen van jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-)studenten en professionals in de zorg- en publieke sector.
Uit een interview in Flexmarkt dit voorjaar bleek al hoe ambitieus Bannet is. “Ik kijk uit naar verdere groei, van 40 miljoen euro omzet groeien naar 100 of 150 miljoen euro. Wij willen binnen vijf jaar bij de top-20 staan”.

Vakjury

De professionele jury bestond uit topondernemer Esther Raats-Coster (jury-voorzitter), Hans Biesheuvel (bestuurslid ONL), Frank van Gool (directievoorzitter OTTO Workforce) en Maarten Kuster (relatiemanager uitzendbranche ABN AMRO).
De jury-adviesraad bestond uit Wim Davidse (hoofdredacteur van Flexmarkt en oprichter Dzjeng), Julius Kousbroek (directeur WePayPeople) en Han Mesters (sectorbankier Zakelijke dienstverlening ABN AMRO).

Op YouTube is een video-impressie van de Uitzendondernemer van het Jaar 2017-verkiezing te zien.

De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is een initiatief van WePayPeople, ABN Amro en Flexmarkt.

 

 

Lees ook: MVO Solutions is Uitzendondernemer van het Jaar 2016

Over Auteur

Reageer