Genomineerden Uitzendondernemer van het Jaar 2017 bekend

0

Vandaag is bekendgemaakt wie er officieel gaan strijden voor de titel Uitzendondernemer van het Jaar 2017.

In tegenstelling tot eerdere berichten strijden er zes organisaties om die titel. De genomineerden zijn: Aethon, Bringt at Work, Q-link Bemiddeling en Advies, Raaak Personeel, Simytech en Uitzendgroep Sun-Power B.V.

Presentatie

Een team van objectieve specialisten vormt de jury die de deelnemende uitzendondernemers aan de tand heeft gevoeld over de bedrijfseconomische prestaties en visie en plannen van de uitzendondernemers. Na deze eerste beoordeling liggen de resultaten dicht bij elkaar, zo laat de organisatie weten. Het belooft dus een spannende ‘competitie’ te worden.
Na deze selectieronde zijn de zes genomineerde deelnemers gekozen. Zij zullen op 5 oktober allemaal hun visiedocument presenteren aan de jury. De vakjury bepaalt op basis hiervan wie de beste MKB-uitzendondernemer is.

Hoofdprijs

De Uitzendondernemer van het Jaar 2017 wint naast de award een hoofdprijs van 15.000 euro. De nummer twee wordt beloond met 7.500 euro en de nummer drie met 2.500 euro.

De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is hét podium waar MKB-uitzendondernemers zich kunnen profileren met hun onderscheidende visie op de markt en hun unieke positie en propositie van hun uitzendbureau.
De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is een initiatief van ABN Amro, WePayPeople en Flexmarkt.

 

Lees ook: Uitzendondernemer van het Jaar, wie durft?

 

Over Auteur

Reageer