BAST Techniek verder als Orion Engineering

0

Het Utrechtse detacheringsbureau BAST Techniek gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Orion Engineering. De naamsverandering is de laatste stap in de overname die in 2018 tot stand kwam.

Met de volledige integratie breidt detacheerder Orion Engineering naar eigen zeggen zijn positie in de markt voor arbeidsbemiddeling in de techniek verder uit.

‘Uitbreiding expertise en spreiding’

Bast Techniek, met een kantoor in Utrecht, is net als Orion gespecialiseerd in de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleide technici. De locatie in Utrecht vormt voor Orion een mooie aanvulling op de bestaande kantoren in Maastricht, Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Brussel en Antwerpen. BAST Techniek wordt volledig opgenomen in de Orion organisatie. Orion-directeur René Louwers: “Met de overname van Bast Techniek breidt Orion niet alleen haar geografische spreiding in Nederland uit, maar ook de branches waarin wij werkzaam zijn. Bast Techniek is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld diverse technische ingenieursbureaus, met name in de regio Utrecht. Orion Engineering richt zich vanuit haar kantoren vooral op grote nationale én internationale technologiebedrijven in bijvoorbeeld de machinebouw, auto-industrie en installatiebranche. We zien in het samenvoegen van beide bedrijven dan ook een mooie uitbreiding van onze expertise en spreiding. Hiermee zijn we nog beter in staat om technici de meest uitdagende projecten te bieden en onze klanten te voorzien van de juiste expertise.”

Complementair

Hugo Vink, general manager van Bast, over deze stap: “Bast Techniek heeft zich ontwikkeld tot een regionale, middelgrote speler binnen de technische detachering. Omdat de ambitie van Bast Techniek verder reikt dan de regio Utrecht zijn we in gesprek gekomen met Orion Engineering. In de gesprekken klikte het meteen en werd duidelijk dat het samengaan van Orion Engineering en Bast Techniek complementair zou zijn. Met de overgang naar Orion Engineering kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en kandidaten en klanten nog beter van dienst zijn.”

Orion Engineering heeft ambitieuze groeidoelstellingen en wil in de komende jaren verder doorgroeien om haar leidende marktpositie als toonaangevend detacheringsbureau in de techniek in de Benelux te verstevigen.

Bron: Orion Engineering

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer