Pieter Vermaas nieuwe algemeen directeur bij BMC

0

Pieter Vermaas is per 1 december algemeen directeur bij BMC. Daarmee volgt hij Lieke Schepers op, die onlangs algemeen directeur is geworden bij Yacht. 

Vermaas begon zijn carrière als P&O-adviseur bij verschillende gemeentes. Hij was hoofd bedrijfsvoering bij de gemeente Roosendaal, voordat BMC hem in 2006 verwelkomde als interimmanager OHRM. Nog geen jaar later werd hij manager Financiën en Bedrijfsvoering in regio Zuid-Nederland. Vervolgens was hij landelijk verantwoordelijk voor het onderdeel Financiën en Bedrijfsvoering.

Algemeen directeur BMC

In januari 2018 trad Vermaas aan als directeur van BMC Implementatie, de detacheringstak voor de publieke sector. In deze functie leidde hij onder meer de integratie van BMC binnen de Yacht Group in goede banen. Bijna twee jaar later wordt hij algemeen directeur van BMC. Hiermee neemt hij het stokje over van Lieke Schepers, die onlangs aantrad als algemeen directeur bij moederbedrijf Yacht.

Algemeen directeur Yacht

Lieke Schepers heeft per 1 oktober 2019 Ton Hopmans opgevolgd als algemeen directeur bij Yacht. Schepers bleef ook de directeursfunctie vervullen bij Yacht-dochter BMC. Tot de komst van Vermaas als nieuwe directeur dus.

BMC is vooral actief in de publieke sector en adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering door  de inzet van interim-adviseurs. BMC maakt, samen met Yacht, onderdeel uit van de Yacht Group.

Bron: BMC

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer