Lieke Schepers nieuwe algemeen directeur bij Yacht

0

Lieke Schepers heeft per 1 oktober 2019 Ton Hopmans opgevolgd als algemeen directeur bij Yacht. Daarmee treedt ze ook aan als lid van het directieteam van Randstad Groep Nederland. Daarnaast blijft ze de directeursfunctie vervullen bij Yacht-dochter BMC. 

Schepers neemt het stokje daar over van Ton Hopmans, die per 1 november start als algemeen directeur van Randstad Zweden.

Gestart als intercedent

Volgens goed gebruik in de Randstad-familie startte Schepers haar carrière in 2004 als intercedent bij Randstad. Het jaar daarop volgde ze al een management traineeship. Als directeur gaf ze vervolgens mede vorm aan het nieuwe organisatiemodel van Randstad Professionals, waarna ze eindverantwoordelijk werd voor de activiteiten in de regio Haaglanden (later regio West-Nederland).

Directeur Yacht & BMC

In 2016 maakte Schepers de overstap naar Yacht. In haar rol als commercieel directeur was Schepers bij Yacht medeverantwoordelijk voor de overname van overheidsdienstverlener BMC. Daar trad ze in januari 2018 aan als algemeen directeur. Ruim anderhalf jaar later zal ze nu ook de scepter gaan zwaaien over moederbedrijf Yacht.

Nevenfuncties

Naast haar directeursfuncties is Schepers actief als business coach bij Enactus – één van de goede doelen van Randstad Groep Nederland, waar Yacht onderdeel van is. Daarmee zet zij zich in voor ondernemende en verantwoorde jonge leiders van de toekomst. Ook is ze mentor bij het Cross Cultural Mentoring Program van Talent naar de Top.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer