Jildert Huitema nieuwe Digital Director van The Employment Group

0

Jildert Huitema (40) versterkt per 1 februari The Employment Group als Digital Director. De ex-Randstadter is aangetrokken om nog meer vaart te zetten achter de digitaliseringsagenda van de The Employment Group.

Huitema zal opereren vanuit de centrale organisatie in nauwe samenwerking met de vier labels Voort, koen, Cottus en Faber. Het doel is om de digitale strategie te verrijken, uit te rollen en de groei te versnellen. The Employment Group (TEG) is met haar vier gespecialiseerde bedrijven actief in de bemiddeling van technische professionals en vakmensen in de bouw, industrie en publieke sector. Tot het bedrijf behoren de labels Voort, koen, Faber en Cottus. TEG is sinds 2016 in handen van investeringsmaatschappij Egeria.

Huitema werkte de afgelopen twee jaar als zelfstandig consultant voor de directies van o.a. Krauthammer, Dockbite, ArboNed, Veriteer en Manpower. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam in diverse managementfuncties bij Randstad, meest recent als global head of customer experience. Bij Randstad heeft hij een trackrecord opgebouwd op het gebied van datagedreven en customer centric innoveren.

Lees ook: The Employment Group introduceert matchingtool Boest

Jan-Willem Gelderblom, CEO van The Employment Group: “Met Jildert Huitema halen we iemand binnen met enorm veel kennis van zowel digitalisering als de recuitmentbranche. Hij gaat ons helpen om de digitale strategie vorm te geven die onze consultants in staat stelt hun klanten en kandidaten nog beter te bedienen.”

Bron: The Employment Group

The Employment Group behaalde in 2019 een omzet van 177,3 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100)

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer