Randstad wil BMC overnemen

0

Randstad wil via haar werkmaatschappij Yacht Group Nederland BMC overnemen voor een bedrag van 65 miljoen euro. Randstad wil daarmee in Nederland een nummer 1-positie in de publieke sector te verwerven.

BMC detachering in en organisatieadvies

BMC heeft een jaaromzet gerealiseerd van circa € 102 miljoen en voegt daarmee circa een derde toe aan de omzet van Yacht Group Nederland. BMC heeft meer dan 900 FTE’s en werkt vanuit drie vestigingen: Amersfoort, Den Haag en Veldhoven.
BMC legt zich toe op detachering in en organisatieadvies voor de publieke sector. Lokale overheden (gemeenten) vormen de grootste klantengroep. BMC’s professionals diensten (80% van de omzet) richten zich met name op plaatsingen, detachering, en freelance-diensten voor hoofdzakelijk hoger opgeleide professionals in de publieke sector. Daarnaast richt BMC zich met consultancydiensten ook op onderzoeksprojecten voor de publieke sector en is actief op het gebied van executive search, recruitment en HR consultancy.

Yacht blij met komst BMC

Ton Hopmans, Managing Director Yacht zegt verheugd te zijn met de komst van BMC. ‘BMC is een bekende speler met een goede staat van dienst in de publieke sector. Door onze krachten op het gebied van detachering en consultancy te bundelen, zijn we in staat om onze beider klanten beter te bedienen en tegelijkertijd onze professionals mooie kansen te bieden. De toevoeging van BMC’s consultancy diensten versterkt ons vermogen om te adviseren op directieniveau.’

Volgens Randstad past dit in de wereldwijde strategie om te groeien in het professionals domein (bachelor en master kandidaten.

Bron: Randstad

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer