Online flexbureau TaskHero opent tweede vestiging

0

Online flexbureau TaskHero heeft op 1 december 2016 de deuren geopend van de tweede vestiging. Vanaf nu is TaskHero niet alleen in Utrecht, maar ook in Amsterdam aanwezig.

Via TaskHero kunnen bedrijven sinds 2009 jongeren inhuren voor onder andere evenementen, administratieve taken en promotionele klussen. Bedrijven betalen alleen voor de uren die zij afnemen. Bij TaskHero wordt alles online geregeld, van een jongeren benaderen voor een klus tot de facturering. Toch heeft het online flexbureau besloten een tweede fysieke vestiging te openen. TaskHero wil met deze tweede vestiging fysiek dichter bij de opdrachtgevers en jongere flexkrachten in Noord-Holland zijn.

Fysieke aanwezigheid

TaskHero heeft naar eigen zeggen gemerkt dat bedrijven graag de mogelijkheid hebben om langs te komen. De digitalisering zorgt ervoor dat deze mogelijkheid steeds beperkter wordt. Daarnaast vinden jongeren het belangrijk om dichtbij huis het kennismakingsgesprek te voeren en een aanspreekpunt te hebben. Daarom heeft TaskHero besloten om in Noord-Holland de mogelijkheid aan te bieden om op gesprek te komen door in Amsterdam een nieuwe vestiging te openen.
‘Bij een online bedrijf wordt het belang van fysieke aanwezigheid snel onderschat. Bij TaskHero nemen we deze wens serieus’, zo licht Edith van Donkersgoed, marketingmanager bij TaskHero, toe.

Teams verspreid

De tweede vestiging is de eerste stap in het lokaliseren van meerdere teams verspreid over Nederland. Dit zorgt ervoor dat het flexbureau de opdrachtgevers op een persoonlijk niveau leert kennen en begrijpen. Met deze informatie denkt TaskHero de match tussen bedrijf en werkzoekenden zo goed mogelijk te maken.

Persoonlijke benadering

Tessa Rijn, ceo/eigenaar van TaskHero, stelt in haar blog dat zij kiezen voor een meer persoonlijke benadering door ‘ouderwets’ nieuwe kantoren te openen. ‘Door TaskHero te decentraliseren is de drempel lager om persoonlijk om te gaan met onze opdrachtgevers in deze omgeving Met persoonlijk bedoelen wij bereikbaar en dus ook dichtbij zijn.’

Bron: persbericht.nu

 

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer