Flexfactory neemt Marquette Detachering over

0

Marquette Detachering gaat verder als ‘een Flexfactory onderneming’. Met de overname van Marquette zet Flexfactory een volgende stap in de ambitieuze groeiplannen. Met de grote Franse uitzender Actual Leader Group achter zich wil het bedrijf doorgroeien naar een top-10 positie in de Nederlandse flexmarkt.

Het in Almelo gevestigde Marquette Detachering, van oprichters en eigenaren Hans en Magda Evers, bemiddelt vakmensen uit verschillende Europese landen voor verschillende disciplines in de technische sector en productie. Denk hierbij aan diverse categorieën lassers, stralers/spuiters, kanters, monteurs en operators.
Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft ongeveer 900 medewerkers aan het werk. Marquette Detachering is vooral actief in de regio Twente.

Beter concurreren

Hans Evers over de overname: “Als zelfstandig onderdeel binnen Flexfactory kunnen wij onze medewerkers nog meer perspectief en kansen bieden. De samenwerking met Flexfactory betekent voor onze klanten een grotere beschikbaarheid en breedte in het aanbod van flexibele medewerkers en dienstverlening. De keuze voor Flexfactory biedt Marquette de mogelijkheid om beter te concurreren met andere landelijk opererende uitzendorganisaties.”
Evers wijst erop dat er voor de eigen mensen en klanten weinig verandert. “Onze sterke naam, onze identiteit, onze aandacht voor onze mensen en kwaliteit blijven namelijk hetzelfde. Daarnaast blijven wij onze koers varen in Twente gericht op techniek en productie.”

Techniek in Twente

Om goed op te blijven inspelen in met name de techniek is de toevoeging van Marquette Detachering bijzonder waardevol. Flexfactory-oprichter Clemens van Lent over de overnmae: “Hans en Magda Evers hebben samen Marquette Detachering ontwikkeld tot een prachtige organisatie waar kwaliteit voorop staat; zowel voor de geplaatste medewerkers, in de huisvesting als in de dienstverlening. De combinatie met hun warme wijze van zakendoen en korte lijnen wordt bijzonder gewaardeerd door de klanten en medewerkers van Marquette Detachering. Ik ben hen dan ook beiden dankbaar dat zij mij het vertrouwen hebben gegeven om hun organisatie verder te laten groeien als onderdeel van Flexfactory”.

Top-10 Nederlandse flexmarkt

Flexfactory is met haar ondernemingen Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel, Match4U en Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten actief vanuit de Achterhoek en Twente. Flexfactory is ontstaan vanuit Fides Uitzendgroep, opgericht in 2004 door Clemens van Lent vanuit Doetinchem. Er werken dagelijks gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten.
Met de toevoeging van Marquette zet Flexfactory een volgende stap in de ambitieuze groeiplannen. Vorig jaar naam Flexfactory achtereenvolgens Jobmax en Aelbers over. En afgelopen zomer heeft het grote Franse uitzender Actual Leader Group een belang genomen in Flexfactory. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfactory een positie in de top 10 van de Nederlandse flexmarkt bereiken.

Flexfactory behaalde een omzet van 110 miljoen euro in 2018 en bezet daarmee de 34e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019.

Bron: Flexfactory

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer