Flexfactory neemt Jobmax over

0

Flexfactory heeft Jobmax Uitzendburo uit ’s Heerenberg overgenomen.

Jobmax Uitzendburo gaat verder als ‘een flexfactory onderneming’. Flexfactory is met haar ondernemingen Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel, Match 4U en Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten actief vanuit de Achterhoek.

Met deze overname zet Flexfactory een volgende stap in het aanbieden van alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten in deze regio.
Met deze overname ontstaat een organisatie met een verwachte collectieve jaaromzet van ruim 125 miljoen euro. Bij de Flexfactory-bedrijven werken ongeveer 3.450 mensen.

Nieuwe directie

Jobmax Uitzendburo uit ’s Heerenberg bemiddelt lokaal in verschillende disciplines zoals logistiek, industrie, commercieel en administratief. Eigenaar Eugène te Wildt over de overname door Flexfactory: “Als onderdeel van Flexfactory bieden wij onze medewerkers en klanten continuïteit en zekerheid. Hierbij denk ik aan brede toegang tot oplossingen als scholing of inzet van arbeidsmigranten.  Andere ondernemingen binnen de groep – in het bijzonder Seesing Personeel – bieden wij een succesvol draaiende vestigingslocatie in het logistiek hart van deze regio. Voor mij voelt het goed dat op deze manier gewaarborgd is dat mijn team, flexwerkers en klanten deel uitmaken van een betrokken en mooie ondernemingsgroep.
Bijzonder is bijvoorbeeld dat mijn opvolger – Sabine ten Holder, directeur van Seesing Personeel – direct verder kan met een ingewerkt team, interessante groep flexkrachten en mooie klanten. Op die manier zet Seesing Personeel zich in dit deel van de Achterhoek gelijk duidelijk neer.”

Flexfactory

Flexfactory is ontstaan vanuit Fides Uitzendgroep, opgericht in 2004 door Clemens van Lent vanuit Doetinchem. Het bedrijf biedt – via haar ondernemingen – een breed pakket HR-diensten, zoals uitzenden, opleiden, werving & selectie, detacheren, poolmanagement, workforce management op locatie voor Nederlandse medewerkers, Europese arbeidsmigranten of combinaties hiervan.

Bron: Flexfactory

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer