Brunel en YoungCapital winnen Computable Awards

0

Brunel Nederland is uitgeroepen tot ICT-detacheerder van het jaar bij de Computable Awards 2017. YoungCapital is bekroond in de categorie Werving- en Selectiebureau van het Jaar.

De Computable Awards zijn gisteren uitgereikt in het Beatrixtheater in Utrecht

De award wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens de jury en Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op het gebied van ICT-detachering.

De jury prees de proactieve intelligence en data-driven selectie in het wervingsproces van Brunel. Met haar data-driven systeem biedt Brunel opdrachtgevers de strategische optie om het gehele sourcing-traject onder te brengen bij een team van experts op het gebied van data-analyse, werving en selectie, productiviteit en kwaliteit.

Met het winnen van de award liet Brunel negen andere ICT-detacheerders achter zich. iSense ICT Professional, dat de afgelopen vijf jaar telkens is uitgeroepen tot ICT-detacheerder van het jaar, deed dit jaar niet mee aan de verkiezing.

YoungCapital

Ook YoungCapital heeft voor het eerst in haar bestaan een Computable Award in de wacht gesleept. YoungCapital is uitgeroepen tot Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT.

Bron: Computable/Brunel

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer