Brunel positief over toekomst

0

Detacheerder Brunel heeft in het eerste kwartaal van dit jaar 36 procent meer omzet behaald dan in dezelfde periode een jaar eerder.

De omzet kwam uit op 227 miljoen euro. In Nederland wist Brunel een omzet van 38 miljoen te realiseren, een stijging van 18 procent. De omzet groeide het meest in Duitsland, waar de omzet met 41 procent toenam en uitkwam op 35 miljoen euro.

De brutowinst van Brunel in zijn geheel kwam uit op 46 miljoen euro; de brutomarge was 20,4 procent. De EBIT kwam uit op 15,8 miljoen euro, een stijging van 61 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2010.

Jan Arie van Barneveld, CEO van Brunel International is erg tevreden: ‘De resultaten van het eerste kwartaal hebben onze verwachtingen overtroffen.’ Voor de nabije toekomst verwacht de detacheerder dat de groei zal aanhouden. ‘We verwachten in 2011 met 20 procent te kunnen groeien.’
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer