Forse winststijging voor Harvey Nash

0

Harvey Nash Groep, aanbieder van detacheringsdiensten, werving & selectie, contractmanagement, international executive search en outsourcing en offshore heeft haar financiële resultaten over het afgelopen boekjaar bekendgemaakt.

Anders dan bij veel andere organisaties eindigt het boekjaar van Harvey Nash op 31 januari.

Afgelopen boekjaar heeft het bedrijf een omzet van 422 miljoen pond behaald. Dit is een stijging van 12 procent. De winst voor belasting bedraagt 6,3 miljoen pond en is met 387 procent gestegen. De cashflow uit operatie steeg met 55% naar 9 miljoen pond.

Hoewel Nederland te maken heeft met gebrek aan herstel van de markt, draagt Harvey Nash Nederland nog steeds bijna 20 procent bij aan de Europese contributie.

Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland: “Wij hebben dit afgelopen jaar laten zien dat we ondanks het negatieve investeringsklimaat ons marktaandeel kunnen vergroten. Ik ben blij dat we dit resultaat bereikt hebben. Hiermee laat Harvey Nash Nederland haar veerkracht zien, de kwaliteit van de klantrelaties en de kracht van haar dienstenportefeuille. We zijn dan ook klaar voor het herstel van de markt. Tevens zien wij dat de positieve trend in onze omzet ook in het nieuwe jaar doorzet.”
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer