Brunel spint garen bij grote vraag naar ingenieurs

0

De omzet van de detacheerder Brunel is in het vierde kwartaal van 2011 met 36 procent gestegen. De grote vraag naar van ingenieurs en technisch personeel heeft de detacheerder geen windeieren gelegd.

Brunel zag de omzet in het laatste kwartaal van 2011 stijgen tot 291 miljoen euro, mede dankzij grote offshore-activiteiten van oliemaatschappijen en industriële bedrijven. Die sectoren hunkeren momenteel naar ingenieurs.

De nettowinst van Brunel is over heel 2011 met maar liefst 70 procent gestegen naar bijna 42,9 miljoen euro, de omzet is in deze periode met 36 procent gestegen naar bijna 980 miljoen euro, zo blijkt uit de cijfers van Brunel.

Vooruitblik
In tegenstelling tot USG People, die eerder vandaag haar duidelijke minder florissante cijfers bekendmaakte, doet Brunel wel een uitspraak over de te verwachten omzetgroei in 2012; de detacheerder denkt een omzetgroei van minimaal 10 procent in dit jaar te behalen.

Lees ook:
Brunel verwacht hogere omzetgroei voor 2011
Nauwelijks nog technici te vinden

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer