Cavim Staffing Participations neemt Partytime Uitzendbureau over

0

Per 1 juni neemt Cavim Staffing Participations (CSP) Partytime Uitzendbureau over. Dit is de derde overname in de buy & build strategie van CSP, na de eerdere overnames van studentenuitzendbureaus Powerplay People en LINQ in 2016. 

Partytime richt zich al ruim 20 jaar op het uitzenden van high end horecapersoneel in de Randstad.
Powerplay People LINQ is een studentenuitzendbureau met specialisaties in de volgende niches: office, customer care, logistics, security en hospitality.

“Partytime voegt het ontbrekende stuk specialistische horecakennis toe aan de hospitality niche. Door de overname van Partytime zijn we een waardige speler op de horeca uitzendmarkt,” stelt Koen Mallee, Algemeen directeur Powerplay People LINQ.

Ook Partytime-oprichtster Esther van Klooster ziet de overname door CSP van toegevoegde waarde: “Door aansluiting te vinden bij Powerplay People LINQ, die werkt volgens het LINQERconcept (Werving via eigen netwerk red.), wordt het mogelijk om van Partytime een schaalbare, landelijke speler te maken.”

Eén merknaam

Powerplay People LINQ en Partytime zullen later dit jaar één merknaam gaan uitdragen. Het kantoor van Partytime aan de Brinklaan in Bussum zal in ieder geval tot en met 2018 geopend blijven. Powerplay People LINQ en Partytime maken onderdeel uit van Cavim Staffing Participations B.V.

Bron: PowerplayPeople

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer