Omzetgroei HeadFirst Source Group zet door

0

HeadFirst Source Group heeft een goed eerste kwartaal van 2018 achter de rug. En dat nadat in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 het bedrijf ook al een 7e positie inneemt. Voor dit jaar lijkt de groei door te zetten.

Omzet en bedrijfsresultaat zijn gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2017, het eerste jaar van de fusie tussen HeadFirst en Source. De omzet is in het eerste kwartaal 2018 gestegen van 122 miljoen euro naar 126 miljoen euro, een stijging met 3%. De operationele EBITDA groeide met 9,5% van 1,59 miljoen euro naar 1,74 miljoen euro.

De goede cijfers zijn naar eigen zeggen een gevolg van gegunde Europese aanbestedingen en tenders in 2017, het inzetten van meer professionals bij bestaande opdrachtgevers en kostenbesparingen door de integratie van de HeadFirst en Source backoffice-organisaties.

Doelstelling 2018

De cijfers over het eerste kwartaal bevestigen dat de onderneming goed op koers ligt. Dit wordt ondersteund door het opnieuw verwerven van grote contracten met (nieuwe) opdrachtgevers in deze eerste maanden, waaronder recent bij Nuon. Deze successen zullen de komende periode tot uitdrukking komen in de cijfers. HeadFirst Source Group heeft voor 2018 de doelstelling uitgesproken dat de jaaromzet in elk geval met circa 6% moet groeien.

HeadFirst Source Group

HeadFirst Source Group is een grote speler op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken circa 5.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Source Group een jaaromzet realiseert van circa 500 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.

Stijging Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

In de Omzetranglijst Top-100 die wordt gepubliceerd in de editie van Flexmarkt die eind volgende week verschijnt, stijgt HeadFirst Source Group van de 10e naar de 7e positie. De hoge notering heeft het bedrijf te danken aan de omzetstijging in 2017 van 9,5% naar 498,9 miljoen euro.

Bron: HeadFirst Source Group

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer