De Lassacquère director professional staffing Adecco

1

Per 1 november 2011 gaat Michel de Lassacquère bij Adecco Group Nederland leidinggeven aan alle activiteiten die zijn gericht op de markt voor Professional Staffing.

Hoofddoel van De Lassacquère is “voorzetting en verbreding van de met succes ingeslagen weg naar vergroting van het marktaandeel in Professional Staffing”, aldus een Adecco-persbericht. Adecco Group Nederland bedient de markt van professional staffing vanuit de merken Ajilon Professionals, Badenoch & Clark en Modis.

Loopbaan
Michel de Lassacquère, die zijn loopbaan begon in het hotelwezen, was tot 2010 actief als algemeen directeur bij USG Capacity en Unique. Voor die tijd was hij als managing director actief bij Parity Eurosoft.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Marcel Burger op

    Hoi Michel, van harte met deze nieuwe uitdaging en Adecco ook gefeliciteerd met deze topper. Met jouw bezieling en drive wordt er vast substantieel marktaandeel veroverd. Wellicht ben jij een kwartiermaker voor de inlijving van USG????? groet, Marcel

Reageer