Diana Magielsen nieuwe algemeen directeur Unique

0

Diana Magielsen volgt Mandy Stevens op als nieuwe algemeen directeur van Unique. 

Magielsen is een bekende bij Unique en brengt een schat aan ervaring en expertise mee, zo laat Unique weten in een reactie. Hiervoor was ze directeur van Technicum, onderdeel van RGF Staffing, het moederbedrijf van Unique. Magielsen volgt Mandy Stevens op, die in 2022 aantrad als managing director. 

Mandy Stevens

Mandy Stevens legt per 1 maart haar functie als algemeen directeur bij Unique neer, zo laat ze weten in een bericht op LinkedIn. De missie van Stevens was om Unique opnieuw te positioneren in de markt, schrijft ze. “En met succes! We lanceerden een vernieuwde huisstijl, de Kijk Verder-campagnes, het concept ‘de Sound of Service’, onze vestiging in de Metaverse ‘de Uniqueverse’, leerlijnen zoals KDV en het High Impact Program en nog veel meer.”

“Nu Unique klaarstaat voor een nieuwe fase, is het voor mij tijd om zelf verder te kijken”, vervolgt ze. “Dat ga ik doen door eerst te genieten van mijn gezin, om daarna weer vol energie te beginnen aan een nieuw avontuur.” Het is nog niet bekend wat Stevens gaat doen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer