Fusie Direct People en Progress Uitzendbureau

0

Direct People BV & Progress Uitzendbureau BV werken vanaf 2 maart samen onder een nieuwe holding. De naam van deze holding is Uitzendgroep Brabant (UGB).

Direct People is als bemiddelaar in de productie, logistiek en technisch personeel actief in de regio Eindhoven. Progress Uitzendbureau in Sint-Oedenrode bemiddelt in de sectoren productie, logistiek, techniek, evenementenreiniging en tuinbouw.

Uitzendgroep Brabant heeft zich ten doel gesteld om de twee werkmaatschappijen de komende jaren verder te laten ontwikkelen. Uitzendgroep Brabant heeft de ambitie de meest innovatieve uitzendgroep van Brabant worden, gespecialiseerd in het werven van flexmigranten uit de EU. Uitzendgroep Brabant stelt dagelijks rond 800 uitzendkrachten te werk in de maakindustrie en logistiek.

Bron: Uitzendgroep Brabant

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer