DPA ziet omzet en winst dalen

0

Detacheringsorganisatie DPA Group N.V. heeft in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet en brutowinst zien dalen ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Dit heeft het bedrijf vrijdag in een persbericht bekendgemaakt.

Volgens DPA zijn de resultaten lager dan vorig jaar doordat het aantal declarabele medewerkers sterk is teruggebracht, deeld door een in 2010 doorgevoerde herstructurering. De afgelopen maanden is de omzet per werkbaredag geleidelijk verbeterd, aldus DPA.

Eind april heeft DPA Group branchegenoot Nederlandse Interim Groep overgenomen. De resultaen van dit bedrijf worden per 1 mei meegenomen in de geconsolideerde cijfers van DPA. Nieuwe acquisities sluit het bedrijf niet uit. Eric Winter, CEO: "Om de voor verdere versterking van de omzetbasis benodigde schaalvergroting en scopeverbreding te realiseren, onderzoeken we ook mogelijkheden voor nieuwe winstgevende niches en gerichte acquisities."
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer