AB Groningen onderscheidt zich van overige AB’s

0

AB Groningen gaat samen met zusterorganisatie AB Nord uit Duitsland verder onder de nieuwe naam Abiant. Ook de huisstijl wordt aangepast.

Volgens Abiant wekte de oude huisstijl, die gelijk is aan de huisstijl van de andere AB-organisaties in Nederland, ten onrechte de indruk dat de AB’s één organisatie zijn. Met de nieuwe naam en huisstijl wil Abiant zich van de andere AB-organisaties onderscheiden.

AB Groningen werd oorspronkelijk opgericht om de continuïteit van agrarische bedrijven te waarborgen. In de loop van de tijd is de dienstverlening echter verbreed. AB Groningen verzorgt niet meer alleen personeel voor agrarische bedrijven, maar is ook actief in de bouwsector, de groenvoorziening, techniek, facilitaire- en zakelijke dienstverlening. De uitzendorganisatie vond de oude naam en uitstraling te beperkend voor de nieuwe stratetgie. Daarom is gekozen voor een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl met nieuw logo.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer