Feel Flex in de bres voor Oekraïne

0

Ook bij uitzendorganisatie Feel Flex in Veghel leven ze enorm mee met de inwoners van Oekraïne en hun collega’s die soms nauwe banden hebben met slachtoffers daar. Dat is de reden dat ze in actie komen.

“Onze Poolse collega Dariusz werkt als chauffeur voor Simon Loos en was op vakantie in Polen toen de oorlog uitbrak. Samen met zijn gezin woont hij daar aan de Oekraïense grens. Hij heeft contact met ons (Feel Flex, red.) gehad en gevraagd of hij langer kon blijven om hulp te verlenen. De situatie is er schrijnend en alle hulp is welkom”.

Feel Flex heeft dit initiatief uiteraard ondersteund en proberen hem ook financieel tegemoet te komen. Dariusz heeft aangegeven dat er daarnaast veel spullen nodig zijn voor vluchtelingen. Daarom hebben ze besloten een inzamelingsactie te starten. Er kunnen spullen gedoneerd worden (check de lijst van benodigdheden hieronder). Maar ook geld mag worden gedoneerd via Get Funded.

Een groot aantal chauffeurs hebben aangeboden vrijwillig naar de Oekraïense grens te willen rijden om alle benodigde spullen te brengen. Simon Loos heeft ze daarom verlof gegeven en vrijdag 11 maart vertrekt de eerste vrachtwagen.

Get Funded

Men snapt ook dat er mensen zijn die geen spullen of tijd hebben maar toch iets willen doen. Speciaal voor hen is er ook een Get Funded pagina opgericht. Hier kun je een bedrag naar keuze doneren, hiervoor zullen zij dan spullen van bovenstaande lijst aanschaffen die mee kunnen naar Polen en Oekraïne.
Mocht er geld overblijven zullen zij dit doneren aan GIRO 555.

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer