Feyenoord begint uitzendbureau

4

Feyenoord heeft een uitzendbureau opgezet. De Rotterdamse club probeert hiermee een nieuwe inkomstenbron aan te boren.

50 procent van de winst van Feyenoord Werkt gaat namelijk naar de clubkas.

De fans kunnen via het bureau een passende baan vinden en daarnaast ook hun club steunen. Trainer Mario Been en technisch directeur Leo Beenhakker gaven het startsein voor het bureau.

Via www.feyenoordwerkt.nl kunnen de fans kijken of er voor hen een baan beschikbaar is. Het (Rotterdamse) bedrijfsleven kan op de site vacatures plaatsen.

‘Voor iedereen die op zoek is naar passend werk of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn of haar werkende carrière, kan Feyenoord Werkt dé oplossing zijn. Feyenoord Werkt kan worden gezien als een concept dat niet alleen bijdraagt aan de verbetering van de financiële positie, maar ook als een logisch gevolg op de doelstelling van Feyenoord zich maatschappelijk breder in te zetten en wat terug te doen voor Rotterdam en Rotterdam-Zuid’, lichtte commercieel directeur Mark Koevermans op de website toe.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

4 reacties

  1. Ruud Winkel op

    Kijk, hier zit ik als directeur van een uitzenbureau niet op te wachten. Feijenoord ga doen wat je moet doen en dat is scoren.

  2. Ramazan guler op

    Ik vind dat je helemaal gelijk hebt Ruud, het is al zwaar genoeg voor de kleine ondernemer en dan komt dir erbij. Straks gaan alle clubs een uitzendbureau beginnen

  3. iedereen ziet handel. Ook Q-Music is al een bureau gestart hoorde ik vanmorgen op de radio. Maar Ruud en Ramazan, ik sluit me volledig aan bij jullie mening!

  4. Ben met name benieuwd naar hoe het, bijna een jaar verder, gaat met dit uitzendbureau. RKC Waalwijk is inmiddels ook een uitzendbureau gestart, maar werkt het ook echt?

Reageer