Inspectie SZW ingeschakeld voor Flex-in

0

Volgens CNV Vakmensen houdt uitzendorganisatie Flex-in uit Hazeldonk zich niet aan de regels. De vakbond heeft hiervan melding gedaan bij de Inspectie SZW.

Dat meldt Transport Online.

De buitenlandse chauffeurs die bij uitzendorganisatie Flex-in werken zouden volgens CNV Vakmensen minder dan het minimumloon betaald krijgen. Daarnaast zouden ze niet al hun gewerkte uren uitbetaald krijgen en wordt er geen belasting betaald of aan premies voldaan.

Transport Online heeft contact gezocht met de directie van Flex-in. Volgens directeur IJf Blanken heeft de vakbond nooit contact met hem gezocht en doet het bedrijf alles binnen de regels. ‘Als er werknemers zijn die vragen over hun financiën hebben en ze tekort zijn gekomen, dan zal ik ze betalen. Ik ben een eerlijk zakenman. Zeker geen fraudeur.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer