IT-Staffing wint aanbesteding CJIB

0

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals.

De andere leveranciers zijn Atos Nederland, Seven Stars (in combinatie met Brunel en Get There), Ordina, Sogeti en CGI. De geraamde totale van de opdracht bedraagt 32.000.000 euro en kent een looptijd van vier jaar.

Het CJIB in Leeuwarden zorgt, als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie, voor de inning van boetes en speelt een centrale rol bij de afhandeling van strafrechtelijke beslissingen.

Gekwalificeerde kandidaten

IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het werven, pre-selecteren en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten binnen het door het CJIB gehanteerde ‘Kwaliteitsraamwerk voor de Informatievoorziening’. IT-Staffing zorgt daarnaast voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.
“Van 2010 tot en met 2014 is IT-Staffing leverancier geweest bij het CJIB. Wij zijn daarom zeer verheugd met de gunning en dat wij onze dienstverlening kunnen continueren, na de tijdelijke overbrugging met het Dynamisch Aankoop Systeem.”, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services.

De Staffing Groep: 3 labels

Met haar drie labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van expertise en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.
De Staffing Groep had in 2016 een omzet van 391 miljoen euro en is gevestigd te Nieuwegein. Hiermee bezet De Staffing Groep de 7e positie in de Flexmarkt top-100 Omzetranglijst 2017.

Bron: De Staffing Groep

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer