Flexmarkt Top-100 Omzetranglijst 2017 online

0

De redactie van Flexmarkt kreeg de afgelopen weken veel verzoeken om de digitale versie van de Flexmarkt Omzetranglijst 2017. Vandaar dat is besloten deze online te zetten.

De pdf van de Flexmarkt Top-100 Omzetranglijst 2017 kunt u hier downloaden.

De Flexmarkt Omzetranglijst top-100 geeft een zeer helder beeld van de Nederlandse flexbranche en beslaat qua omzet bijna de helft van de totale branche. (Deze top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017 is gebaseerd op cijfers uit 2016.)

Half juni is de Top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017 gepubliceerd in Flexmarkt. Aan deze toonaangevende ranglijst werkten dit jaar een recordaantal flexbedrijven en uitzendorganisaties mee, waaruit de honderd grootste zijn geselecteerd. Naast de omzetranglijst leest u de juni-editie van Flexmarkt uitgebreide analyses en trends in de uitzendwereld, interviews met de snelstgroeiende flexbedrijven (FlexTopGroeiers), een top-10 Payroll & MSP-bedrijven en een top-10 van overnames in de flexbranche.

De Flexmarkt Omzetranglijst is een jaarlijks terugkerende publicatie waarbij de redactie van Flexmarkt nauw samenwerkt met de onafhankelijke corporate finance adviseur MBCF. Nieuwsgierig en wilt u voortaan ook Flexmarkt ontvangen?

Lees ook: Top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017 (opvallende feiten en conclusies)

Lees de interviews met de FlexTopGroeiers uit de Top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017:

 

 

Over Auteur

Reageer