The Employment Group (TEG): professionaliseren en uitbouwen

0

Voor The Employment Group (TEG) was 2016 een nieuw recordjaar. Niet voor niets is het bedrijf een van de FlexTopGroeiers uit de Top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017.

The Employment Group, FlexTopGroeier omzetklasse 50 – 150 miljoen euro
Positie Flexmarkt Omzetranglijst 2017: 24
Omzet 2016: 131 miljoen euro
Omzetgroei t.o.v. 2015: 43%

TEG overtrof met zijn 43% de omzetgroei van concurrenten in zijn categorie. TEG (Tracé en Faber) en KP&T werden samengevoegd door investeerder Egeria, die in beide bedrijven in maart 2016 een meerderheidsbelang nam. Na de samenvoeging volgde een verdere professionalisering van de organisatie. KP&T en Tracé werden gefuseerd tot Voort en er is binnen de groep een nieuw ‘best of breed’ IT-systeem geïmplementeerd. TEG bestaat nu uit uitzender en payroller van vakmensen in de schilders- en de bouwbranche Faber, detacheerder van technische professionals Voort en detacheerder voor professionals in overheid Staatvast. Léon Rust volgde in oktober 2016 Arjen Bos als ceo van de groep op. Rust wil verder groeien. “Ik geloof in onze teams. We zullen verder digitaliseren, onze dienstverlening uitbreiden en onze persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en medewerkers vergroten”, stelt Rust. “We willen het elke dag weer beter doen voor onze vakmensen, professionals en opdrachtgevers. Door de fusie zijn we ook marktleider geworden met Voort. Met Faber waren we dat al in de schildersbranche. Deze grootte stelt ons in staat om vooruitstrevend te zijn. Nu de integratie is afgerond, kunnen we weer bouwen. Dat maakt de sfeer voor onze vakmensen en professionals erg prettig. Mensen willen daar graag bij horen en daar zijn we heel trots op.”

Dit artikel is geschreven door Wilbert Geijtenbeek (redacteur Flexmarkt) en is verschenen in het juni-nummer van Flexmarkt. Nog geen abonnee?

Lees ook de artikelen over de andere FlexTopGroeiers:

de Top-100 Flexmarkt Omzetranglijst 2017 wordt woensdag 28 juni online gepubliceerd.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer