JEX nummer 2 in LinkedIn top-10 Startups

0

JEX, een software-toeleveringsbedrijf voor de uitzendbranche, staat op nummer 2 in de top-tien Startups van LinkedIn.

JEX profileert zich als een ‘one-stop-shop’ voor ondernemers in de uitzendbranche. Het bedrijf ontwikkelt softwareoplossingen die bedrijven en personeel bij elkaar brengen. Vorige maand kwam JEX nog in het nieuws door het onverwachte vertrek van topman Jeroen van Rossum.

Startups lijst

De 2023 LinkedIn Top Startups lijst bevat opkomende bedrijven die de uitdagingen van het moment aangaan, blijven innoveren, groeien en de aandacht trekken.

De lijst wordt samengesteld op basis van deze pijlers: personeelsgroei, vacature-interesse, de interacties van leden met het bedrijf en de medewerkers, en hoe goed deze start-ups talent weten aan te trekken van de bedrijven uit LinkedIn’s Top Companies- lijst.

OpenUp

Op nummer 1 staat OpenUp. Dat helpt werkgevers bij de ondersteuning van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Bedrijven kunnen een abonnement afsluiten waarmee hun werknemers toegang hebben tot online hulp van een gediplomeerde psycholoog.

Andere bedrijven uit de top-tien zijn Meatable dat kweekvlees produceert en websuper Crips, dat zich onderscheidt met de nadruk op vers en duurzaam eten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer