Meeesters in IT neemt BT Advise Staffing Nederland over

0

Meeesters in IT heeft BT Advise Staffing in Nederland overgenomen. Hiermee verstevigt het bedrijf zijn positie in de Nederlandse detacheringsmarkt.

Over het bedrag dat met de overname is gemoeid doen beide partijen geen mededelingen.

BT Advise Staffing

BT Advise Staffing levert projectmanagers, servicemanagers en windows- en netwerkbeheerders aan meer dan 30 klanten in Nederland. De BT Advise Staffing activiteiten in Nederland, die vorig jaar een omzet van ongeveer 14 miljoen euro boekten, biedt werk aan 70 mensen vanuit het BT-kantoor in Amsterdam. Alle 70 BT Advise Staffing medewerkers gaan over naar Meeesters in IT. Het bedrijf is sinds 1996 in handen van BT en ondersteunt in Nederland gevestigde grote ondernemingen en klanten in de publieke sector.

Meeesters in IT

Meeesters in IT is een Nederlandse onderneming die zich volledig richt op detachering van IT-professionals. In de afgelopen twee jaar is het bedrijf een succesvolle transformatie begonnen en aanzienlijk gegroeid. Vanuit een rol als broker en contractpartij heeft Meeesters in IT zich ontwikkeld tot een detacheringsbureau dat eigen medewerkers bij de klant detacheert.

Groeimogelijkheden

Richard Bosman, directeur van Meeesters in IT BV, is tevreden over de overname. “We zijn trots op deze nieuwe stap, die perfect past bij onze visie: voorop lopen door ons voortdurend te blijven ontwikkelen.”
Tomas Vanderick, CEO BT Benelux zegt over de overname: “We zijn verheugd dat BT Advise Staffing deel gaat uitmaken van Meeesters in IT. Dit is geweldig nieuws voor de klanten en medewerkers van BT Advise Staffing omdat de deal continuïteit en groeimogelijkheden biedt.”

Bron: Meeesters in IT

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer