Mellanie Dellaert Olympia-ondernemer van het jaar

0

Olympia Uitzendbureau heeft Mellanie Dellaert, franchiseondernemer van Olympia Dordrecht, gekroond tot ondernemer van het jaar 2014 vanwege de resultaten die zij over het afgelopen jaar heeft geboekt.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers.

De directie van Olympia Uitzendbureau kiest de Ondernemer van het jaar op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Zeker zo belangrijk zijn de meer kwalitatieve aspecten als samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als dienstverlener en als merk. De directie is lovend over de ondernemende mentaliteit van Mellanie en de wijze waarop zij in haar lokale markt verbinding maakt met klanten en kandidaten.
Bram van der Wal, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau: ‘Mellanie is een Olympiaan in hart en nieren. Zij is een pure ondernemer, die altijd de samenwerking zoekt en voortdurend meedenkt in het ontwikkelen van dienstverlening op het gebied van uitzenden en flexibiliseren van organisaties. Vooruit kijken en mogelijkheden zien, dat is wat haar sterk maakt.’

Mellanie Dellaert: ‘Ik ben ontzettend blij met deze award. Het is de beloning voor hard werken met de onvoorwaardelijke inzet van mijn hele team. Dit stimuleert ons om ook het komende jaar er weer vol voor te gaan.’

Bron: Olympia

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer