Nieuw handboek voor uitzendondernemer

0

Crisis of geen crisis, nieuwe ondernemers in de flexbranche blijven kansen zien en starten een uitzendonderneming. Om deze bedrijven te helpen correct zaken te doen en de kwaliteit en de naleving van regels in de branche te ondersteunen, hebben ABU, NBBU, Artra, Köster Advocaten en Professionals in Flex het handboek “Ondernemen in Flex” hernieuwd uitgegeven.

Het handboek, geschreven door Patrick Hustinx, is ook voor bestaande uitzendorganisaties een handig naslagwerk om hun kennis over verstandig en correct zaken doen in de flexbranche up to date te houden.

Verdieping
De hernieuwde uitgave is aangepast naar de actuele situatie omtrent de markt, wet- en regelgeving en sociale zekerheid. Daarnaast bevat deze uitgave aanvullende kennis over de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming, zoals over verzuimmanagement, liquiditeit, p&o zaken en uitleg over diverse wervingsstrategieën. Nieuw aan deze uitgave is dat meerdere specialisten, zoals Mark van Bussel, Esther van Nierop, Jaco Coster en Bart Verlegh, als co-auteur hun bijdrage hebben geleverd aan de inhoud van het boek.

Kansen
Ondanks de economische moeilijke tijden zien veel (startende) ondernemers en managers nog steeds goede kansen in deze sector. Vanaf de start tot en met de diverse groeifases van een uitzendonderneming blijft er behoefte aan expertise. Om deze bedrijven te helpen en om de kwaliteit en de naleving van regels in de branche te ondersteunen stellen de uitgevende partners hun kennis ter beschikking voor deze nieuwe uitgave. Het handboek maakt de belangrijkste informatie voor ondernemers in de uitzendbranche toegankelijk. De tekst is praktisch geschreven en behandelt bondig en systematisch alle belangrijke zaken die voor de ondernemer en manager van belang zijn.

Het handboek Ondernemen in Flex is verkrijgbaar bij ABU, NBBU, ARTRA en Professionals in Flex.

Meer informartie over een uitzendbureau starten:
In 10 stappen een uitzendbureau starten
Begin met dromen als je een uitzendbureau start
Zeven gouden tips voor starters
Uitzendbureau starten: kies de juiste rechtsvorm

Deze maand gratis bij Flexmarkt: Special ‘Start je eigen uitzendbureau’.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer