Olympia Uitzendbureau blijft uitbreiden

1

Hoewel de toekomst van Olympia Uitzendbureau nog onzeker is, blijft het bedrijf in Nederland uitbreiden.

Binnenkort zullen er twee nieuwe vestigingen geopend worden, te weten in Aalsmeer en Amstelveen. Daarmee komt het aantal vestigingen van Olympia Uitzendbureau in Nederland op 122. Het uitzendbureau laat weten dat er voor 2010 nog meer uitbreidingsplannen op de agenda staan.

“De opening van nieuwe vestigingen past in onze strategie om ons marktaandeel in en om de grote steden verder te vergroten”, aldus Jelle Bultsma, algemeen directeur bij Olympia Uitzendbureau.

Vorige maand werd bekend gemaakt dat Olympia Flexgroup, het moederbedrijf van Olympia Uitzendbureau, surseance had aangevraagd. Olympia Uitzendbureau is bezig zich af te splitsen van de Duitse moeder en wil zelfstandig verder als BV zonder beursnotering.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Toch vreemd met geleend geld en ondersteuning van de bank nieuwe investeringen doen terwijl je bestaansrecht nog onzeker is. Ga dat maar uitleggen als de boel toch over de kop gaat (wat feitelijk al is gebeurd)

Reageer