Omzet en winst Adecco gegroeid

0

De omzet van het Zwitserse uitzendconcern Adecco is in het eerste kwartaal licht gegroeid. In de Benelux is de omzet met 11% gestegen.

De omzet van Adecco in het eerste kwartaal van 2014 komt uit op 4,66 miljard euro, een groei van 2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In het eerste kwartaal boekte Adecco een nettowinst van 110 miljoen euro, een stijging van 64% ten opzichte van het jaar daarvoor. De groei is vooral te danken aan het aantrekken van Adecco’s grootste markt Frankrijk.

Herstel in Europa
Patrick De Maeseneire, ceo van Adecco, stelt in een toelichting op de cijfers dat de vraag naar uitzendkrachten in de productiesector aantrekt en noemt dit ‘Een goede eerste indicator’ voor herstel in Europa. Adecco veracht dat de groei gedurende dit jaar geleidelijk doorzet.

Onlangs maakte de drie andere grote uitzendconcerns Manpower, USG People en Randstad ook al groeicijfers bekend over het eerste kwartaal van 2014.

Lees ook: Adecco positief over Europa

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer