Patrick Bakker Algemeen Directeur Adecco Group Nederland

0

Met ingang van vandaag gaat Patrick Bakker als Algemeen Directeur leiding geven aan Adecco Group Nederland.

Bakker volgt Alain Dehaze op, die zich weer volledig zal concentreren op zijn verantwoordelijkheden als Regional Head Northern Europe en bestuurslid van het Executive Comité Adecco Group.

Patrick Bakker is al geruime tijd lid van het directie comité van Adecco Group Nederland. In 2006 kwam hij naar Adecco, waar hij zich in het bijzonder heeft beziggehouden met de ontwikkeling van strategische diensten voor grotere, vooral industriële ondernemingen. Zijn kennis van operationele processen en zijn salesfocus hebben hierbij veel gewicht in de schaal gelegd. Bakker heeft zich de afgelopen periode onder meer persoonlijk ingezet voor de verdere ontwikkeling van het zogeheten Managed Service Provider model dat momenteel wereldwijd sterk in opmars is en waar Adecco een leidersrol speelt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer