Payper

0

Payper biedt zelfstandige uitzendbureaus een professioneel ‘hoofdkantoor’. De missie van Payper is alle ondersteunende werkzaamheden uit handen te nemen zodat men zich volledig kan richten op het binnenhalen en invullen van vacatures.

Vaak begint het al met de opstart. Welke documenten heb ik nodig? Hoe richt ik mijn administratie in? De automatisering: hosten van software of zelf aanschaffen? Payper adviseert, behalve over de opstart, ook bij interne processen in de front- en backoffice. Eenmaal gestart kunnen wij de urenadministratie, facturatie en financiële administratie verzorgen. De uitzendprofessionals van Payper hebben tientallen jaren ervaring met uitzenden. Zij ondersteunen zelfstandige bureaus met juridische CAO-adviezen en branchecertificeringen (NEN4400, VCA, VCU, ABU, NBBU).

Payper voorkomt dat ieder zelfstandig uitzendbureau opnieuw het wiel uit moet vinden en spaarzame tijd moet stoppen in continu veranderende regelgeving en daarmee keer op keer wordt geconfronteerd met hoge kosten voor de backoffice.

Postadres: Postbus 8821, 4820 BC Breda

Telefoon:  076 – 544 93 45
Fax: 076 – 544 93 46

E-mail: info@payper.nl
Website: www.payper.nl

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer