Pay for People

0

U bent (of wordt) ondernemer in de uitzendbranche en u zoekt een backoffice die met u meedenkt? Pay for People zorgt ervoor dat u uw handen vrij houdt voor het belangrijkste: sales en het matchen van kandidaten en opdrachtgevers.

Want u bent niet gaan ondernemen voor de administratieve, financiële en juridische rompslomp. Kies daarom voor onze unieke back-office dienstverlening, speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus en andere intermediairs op de arbeidsmarkt. Pay for People betaalt de uitzendkrachten en/of gedetacheerden en verzorgt contractbeheer, facturatie én debiteurenbeheer. Via een zeer uitgebreide webapplicatie hebben alle partijen toegang tot de urenregistratie, facturen, loonstroken en andere rapportages.

De adviseurs van Pay for People hebben bovendien zeer ruime ervaring in de uitzendbranche en fungeren als coach, sparringpartner en netwerker voor de intermediairs. Zo dragen wij actief bij aan het succes van onze klanten.

Geïnteresseerd? Wij komen graag  bespreken hoe dat bij u en voor u zou kunnen werken.

Adres
Parklaan 28
3016 BC  Rotterdam

Telefoon:       010 – 2066263
Fax:                010 – 2123836
E-mail:           info@payforpeople.nl
Website:        www.payforpeople.nl
 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer