Nocore

0

Nocore is een full service organisatie met een unieke combinatie aan produkten en diensten, die u in staat stelt uw bedrijfsprocessen vergaand te automatiseren.

Nocore is een full service organisatie met een unieke combinatie aan produkten en diensten, die u in staat stelt uw bedrijfsprocessen vergaand te automatiseren. Door middel van de combinatie aan softwaretoepassingen (ERP), hardware en diensten, gericht op onder meer uitzend-/detacheringsbedrijven en overige bedrijven, bent u in staat de voor u meest optimale combinatie te kiezen. Deze één-loket-gedachte is uniek in Nederland. Met deze dienstverlening staat Nocore garant voor kwaliteit en continuïteit en ondersteunen alleen op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Naast de branchespecifieke software oplossingen heeft Nocore ook geavanceerde loon- en HRM-software ontwikkeld, waarmee alle bedrijven in Nederland de uren, tijden en lonen kunnen verwerken.

Adres
Runmolen 30
5404 KT Uden

Postbus 577
5400 AN Uden

T: +31(0) 413 24 20 50
F: +31(0) 413 25 97 68
E: info@nocore.nl

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer