Payroll Consultants heet voortaan DitLoont

0

Payroll Consultants heeft haar naam verandert in DitLoont. Naar eigen zeggen past deze naam beter bij de specifieke oplossingen die het flexbedrijf biedt op het gebied van arbeidsovereenkomsten.

‘Onze visie is gebaseerd op het feit dat onze opdrachtgevers niet gebaat zijn bij een leverancier van enkel payroll-services, maar met een pro-actieve partner op het gebied van Human Resource Management. Wij zijn intensief betrokken voorafgaande aan en gedurende de inzet van flexibele arbeid’, zo stelt algemeen directeur René Helbers. Het bedrijf, dat in 2014 een omzetgroei van ruim 200 procent realiseerde, zal zich volgens Helbers  in 2015 nog meer toeleggen op branchespecialismee en ontwikkelingen op het gebied van digitale hrm-tools. Per 1 februari is DitLoont gevestigd in Lochem.

Negatieve associaties met payrolling?
Een ander payrollbedrijf, Payroll Works, veranderde onlangs haar naam in WePayPeople, onder meer vanwege de negatieve associaties met het woord payrolling. Maar dat is niet de reden dat Payroll Consultants haar naam verandert in DitLoont, licht Helbers toe. ‘Nee, het is wel heel makkelijk om dan maar je naam te wijzigen. Veel belangrijker is welke afspraken je met elkaar maakt. Onze afspraken met opdrachtgevers en medewerkers zijn duidelijk en transparant; iedere medewerkers is zich volledig bewust van de driehoeksrelatie.’

Tot 2011 was de naam van het bedrijf Payroll Company Enschede. Het bedrijf wijzigde toen haar naam in Payroll Consultants, omdat deze naam destijds beter zou passen bij de dienstverlening van het bedrijf. Vanaf 1 januari is de naam dus DitLoont.


Bron: DitLoont

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer