Payroll Select neemt EasyStaff over

0

Payroll Select heeft de in Amsterdam gevestigde payroll-onderneming EasyStaff overgenomen.

Onlangs werd al bekend dat Payroll Select de intentie had om EasyStaff over te nemen.

Handtekening

Na de goedkeuring door de ACM werd de overname gisteren bekrachtigd door een handtekening van alle betrokken partijen. Deze overname is in overeenstemming met de strategie van Payroll Select om de activiteiten in belangrijke markten en regio’s via selectieve overnames uit te breiden.

1999 tot 2015

EasyStaff is opgericht in 1999 en met een team van circa 40 medewerkers bieden zij payrolling, backoffice- en contracting dienstverlening aan werkgevers en intermediairs in diverse branches. In 2015 realiseerde EasyStaff een payrolling-omzet van €65 miljoen.

Payroll Select

Payroll Select lever payrolldiensten in heel Nederland en in diverse branches zoals callcenters, onderwijs, horeca en de intermediaire markt. Het bedrijf heeft vestigingen in Zutphen, Nijmegen en Deventer waar een team van bijna 120 medewerkers werkzaam is.
Payroll Select Nederland staat op de 16e plaats in de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 met een omzet vorig jaar van 133,2 miljoen euro. Met de overname van EasyStaff (omzet 2015 70 miljoen euro) vergroot Payroll Select haar marktaandeel aanzienlijk.

Payrollbedrijven

Payroll Select heeft de afgelopen jaar tal van payrollbedrijven over, waaronder Flint Personeelspartner, Prokx Payroll Professionals, Zember en Fair Flex Onderwijs.

Bron: Payroll Select

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer