Scholte in bestuur ABU

0

Met de wisselingen in de top van verschillende uitzendorganisaties, verandert ook de samenstelling van het bestuur van de ABU.

Maandag maakte de ABU bekend dat Frits Scholte, directeur van Manpower Uitzendorganisatie, tijdens de Algemene Ledenvergadering is gekozen tot nieuw bestuurslid van de branchevereniging voor uitzendorganisaties. In maart werd Scholte benoemd tot directeur van Manpower Nederland. Voorheen zat Hans Leentjes in het ABU-bestuur als vertegenwoordiger van Manpower.

Twee maanden geleden trad Patrick Bakker, algemeen directeur van Adecco Group Nederland, toe tot het bestuur van de ABU.

De samenstelling van het ABU-bestuur ziet er nu als volgt uit:
Leo Houwen namens USG People, Sieto de Leeuw namens Randstad Groep Nederland, Frits Scholte namens Manpower en Patrick Bakker namens Adecco Group Nederland. De kleine en middelgrote bedrijven worden vertegenwoordigd door Tom Sijpestijn (Werk! Personeelsdiensten), Dennis Mortier (Consolid) en Corno Stam (Tènce! Uitzendbureau). Het bestuur wordt voorgezeten door Hans Kamps van de ABU.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer