STAR Group neemt Sentijn over

0

STAR Group heeft detacheerder Sentijn overgenomen. Star Group is een detacheerder die vooral actief is in de olie-, gas- en energiesector. Sentijn is gespecialiseerd in bemiddeling en detachering van ingenieurs.

Sentijn zal blijven opereren als aparte businessunit onder STAR Group.

STAR Group

STAR Group is gespecialiseerd in technische professionele dienstverlening op het gebied van consultancy, staffing/detachering en recruitment. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ca €170 miljoen.
STAR, opgericht in 2001, heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Binnen STAR zijn dagelijks ruim 1.600 specialisten actief in verschillende disciplines en sectoren. De STAR Group bestaat uit STAR (project support/detachering), ECC Solutions (consultancy op gebied van Completion management, Quality, Document control en Commissioning) en BlueStar (focus op marine & offshore services).

Sentijn

Sentijn is in 2012 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. De organisatie richt zich met name op HBO- en WO-ingenieurs, binnen Infrastructuur, Bouw en Werktuigbouwkunde.

Dienstverlening uitbreiden

De overname past in de verbredingstrategie van STAR die is gericht op het aanbieden van een breed pakket aan technische/specialistische dienstverlening en projectondersteuning aan diverse industriële markten. Deze strategische acquisitie stelt STAR Group in staat een meer prominente positie te creëren binnen de bouw- en infrastructuursector.

Bron: Star Group Nederland

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer